פנטהאוז למשפחה | שוהם |  140 מ"ר | צילום: עידו אדן  

1.jpg

פנטהאוז למשפחה צעירה בשוהם. זוג צעיר עם שלושה ילדים צמודים.
בדירה זו היו כמה מטרות: חדר ילדים כפול וגדול לשלושת הילדים, שיחולק בהמשך לשני חדרים נפרדים. חדר משחקים מרווח, חדר עבודה נוח ונפרד.
חדר השירות צורף לחלל המרכזי ויצר חלל משחקים גדול ומרווח כולל פינת טלוויזיה נוחה לילדים. הממד הפך לחדר שירות, והחדר הצדדי ביותר לחדר עבודה שקט ונוח.
בחדר השינה של ההורים נפתח חדר הארונות, וצבעית הקיר ההמשכי יצרה חיבור נעים לחלל החדר.
בסלון היו הרבה נישות שדרשו עדכון. רובן נסגרו או בוטלו, ובמקומם נוספו ספריות ואחסון חדש ופרקטי לכניסת הבית.
הדיירים חיפשו עיצוב שמתאים לחייהם כרגע, עיצוב נעים ומנימליסטי. השילוב של צבעים חמים עם אלמנטים המשכיים ונקיים יצר אוירה חמימה מאורגנת ומזמינה.

 

2.jpg
13.jpg
12.jpg
7.jpg
LocalS_Shoam_V2_HR-18.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
14.jpg
4.jpg